İrfan Değirmenci Halk TV'den neden ayrıldı? İrfan Değirmenci hangi kanala geçti?

İrfan Değirmenci Halk TV'den neden ayrıldı? İrfan Değirmenci hangi kanala geçti?
Ünlü haber sunucusu İrfan Değirmenci Halk TV'den ayrıldığını açıkladı. Bu olayın ardından insanlar İrfan Değirmenci'nin neden böyle bir karar aldığını araştırmaya başladı. Peki İrfan Değirmenci Halk TV'den neden ayrıldı? İrfan Değirmenci hangi kanala geçti?

İrfan Değirmenci Halk TV'den neden ayrıldı?

Halk TV ekranlarında uzun yıllardır görev yapan İrfan Değirmenci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Halk TV'den ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyada gündem olayın ardından insanlar internette İrfan Değirmenci'nin neden ayrıldığını araştırmaya başladı. Peki İrfan Değirmenci Halk TV'den neden ayrıldı? İrfan Değirmenci hangi kanala geçti?

İRFAN DEĞİRMENCİ HALK TV'DEN NEDEN AYRILDI?

Halk TV'nin ana haber spikeri olan İrfan Değirmenci geçen seçimlerde TİP İzmir milletvekili adayı olmak için kanaldan ayrılmıştı. Daha sonra tekrar dönen İrfan Değirmenci şimdi ise yine ayrıldığını açıkladı. İrfan Değirmenci sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada televizyon ekranlarından ayrıldığını belirtiyor.

İrfan Değirmenci'nin yaptığı açıklamanın tamamı ise şöyle:

irfan.jpg

İRFAN DEĞİRMENCİ HANGİ KANALA GEÇTİ?

İrfan Değirmenci'nin yaptığı açıklamada televizyon ekranlarından devam etmeyeceğine yönelik bilgiler bulunuyor. Ancak İrfan Değirmenci'nin Halk TV'den sonra ne yapacağı kesinlik kazanmış durumda değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar