İrem Sak'ın arkadaşım dediği sevgilisi ile romantizmi...

İrem Sak'ın arkadaşım dediği sevgilisi ile romantizmi...
Son zamanlarda adı basketbolcu Furkan Korkmaz ile anılan İrem Sak, geçtiğimiz hafta sevgilisiyle görüntülenince "Aramızda bir şey yok arkadaşız" demişti. Bu açıklamanın ardından sevgili olduklarını Instagram hesaplarından duyuran İrem Sak, sevgilisinin fotoğrafına romantik yorumlar yaptı.

Ünlü oyuncu İrem Sak, basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile aşkını sosyal medya hesabında adeta gözler önüne serdi. Korkmaz''ın fotoğrafının altına "Benim!" yorumunu yapan İrem Sak''a sevgilisinden yanıt gecikmedi. Bu yorumun ardından Korkmaz da "Hatun!" ifadelerini kullandı. 

İrem Sak kimdir ve kaç yaşındadır? - Haberler Magazin

İKİLİ KURAL BOZDU

Ünlü oyuncu İrem Sak''ın NBA''de Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Furkan Korkmaz ile ilişkisi tam gaz devam ediyor. İlişkilerini çok fazla göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Sak ve Korkmaz, bu sefer kural bozdu.

İREM SAK ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Öte yandan ikili, geçtiğimiz aylarda Yeniköy''de görüntülenmişti. Bir anda kameraları karşısında gören İrem Sak, şaşkınlığını gizleyememiş ve  "Aman, siz nereden çıktınız!" diyerek, tepkisini dile getirmişti.

Ünlü oyuncu İrem Sak neden otomobil almadığını ilk kez açıkladı

"AŞK" SÖYLENTİLERİNİ REDDETMİŞTİ

Sak, daha sonra Furkan Korkmaz hakkında "Beraber yemek yedik, sadece arkadaşız." diyerek, "aşk" söylentilerini reddetmişti. Ancak daha sonra birlikteliklerini ilan etmiştİ. 

"EN SON 2017''DE SEVGİLİM OLDU"

Ünlü oyuncu, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunmuştu. Sak, "Hiç seni sevgilinle görmedik. Bir ilişkin oldu mu?" sorusuna, "Evet, görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. En son 2017''de sevgilim oldu, ayrıldık. 3 yıldır sevgilim yok." yanıtını vermişti. İrem Sak, son sevgilisinin ise sektörden biri olduğunu ifade etmişti.

Başarılı oyuncu İrem Sak yeni sezonda Çukur''da! - Show TV

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar