iPhone'un bu modeli için kritik rapor açıklandı: Heyecanlı bekleyişler hüsranla sonuçlanacak

iPhone'un bu modeli için kritik rapor açıklandı: Heyecanlı bekleyişler hüsranla sonuçlanacak
Teknoloji devinin çıtasını belirleyen Apple'ın iPhone 16 modeliyle ilgili sevenlerini ve almayı düşünenleri üzen rapor açıklandı. İşte ayrıntılar...

Teknoloji devi Apple'ın önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi beklenen iPhone 16'nın talep beklentilerinde düşüş yaşanabileceği, bu durumun ise şirketin hisse senedi performansını olumsuz etkileyebileceği belirtiliyor.

Barclays yatırım analistleri tarafından yayınlanan bir rapora göre, iPhone 15 serisinin performansının beklentilerin altında olduğu ve iPhone 16'nın da bu durumu düzeltmeye yetmeyeceği ifade edildi. Analistler, iPhone 16'nın özellikleri ve yükseltmeleri açısından yeterince ilgi çekici olmadığını belirtti.

TALEPLERİ KARŞILAYAMAYACAK

Barclays'in son raporuna göre, geçen yılın büyük bir kısmında kaçırılan çeyreklerin ve hisse senetlerinin daha iyi performans gösterdiği bir dönemin ardından, Apple'ın iPhone 15 modeli beklenen talep ve performansı karşılayamamıştı. Analistler, iPhone 16'nın da piyasaya sürülmesiyle birlikte şirketin bu düşüşü telafi edecek çekici özellik veya yükseltme göremediklerini belirtti.

iPHONE 16 ÖZELLİKLERİ

Buna karşın, sızdırılan bilgilere göre iPhone 16, tasarım olarak iPhone 12 serisine benzeyecek ve arka panelinde 48 Megapiksel ana kamera, 48 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel telefoto lens içerecek. Ekran tarafında da iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max'in sırasıyla 6,3 inç ve 6,9 inç ekranlara sahip olması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar