Iphone 15'in yeni rengi belli oldu! Çok hoşunuza gidecek

Iphone 15'in yeni rengi belli oldu! Çok hoşunuza gidecek
Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen iPhone 15 ailesinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni bir iddia, Apple’ın iPhone 15 Pro modellerinde kullanacağı yeni renk seçeneğini belirtti.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Apple, sonbaharın yaklaşması ile iPhone 15 serisi üzerinde yaptığı çalışmaları hızlandırdı. Bu çalışmaların sonucu olarak ortaya çıkan iddialar ve sızıntılar, yeni iPhone serisinin detaylarını gözler önüne seriyor.

İPHONE 15 PRO MAVİ RENK SEÇENEĞİ İLE GELECEK

Yeni iPhone serisi hakkında çıkan iddialardan bir yenisi de doğruluğu kanıtlanmış sızıntıları ile bilinen Unknownz21 tarafından ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Apple, iPhone 15 Pro modellerinde kullanacağı yeni renk seçeneğine karar vermiş. Bu rengin gri tonlarına sahip mavi olacağı belirtiliyor. MacRumors tarafından hazırlanan render görüntüleri ise bu renk seçeneğinin nasıl gözükeceğini gösteriyor.Görsellerde görüldüğü üzere mavi iPhone 15 Pro, iPhone 12 Pro modellerinde kullanılan mavi rengine benzeyecek ancak daha koyu olacak. Cihazda kullanılacak titanyum çerçeve ise fırçalanmış bir yapıya sahip olacak önceki modellerin aksine parlak bir görüntü sunmayacak. Genel tasarım olarak iPhone 15 Pro’nun bazı değişikler dışında iPhone 14 Pro’ya benzer bir görüntü sunması bekleniyor. Bu değişiklikler ise USB-C bağlantısı, daha ince ekran çerçeveleri ve çoklu-fonksiyonel bir tuş olacak. Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max için mavi renk seçeneğini dışında gümüş, siyah ve koyu gri seçenekleri sunacak. Daha önce bahsi geçen kırmızı modelin ise iptal edilmiş olabileceği belirtiliyor. (Donanım haber)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar