Instagram'dan benzersiz yenilik! 'Ortak koleksiyon' özelliğini devreye soktu

Instagram'dan benzersiz yenilik! 'Ortak koleksiyon'  özelliğini devreye soktu
Milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal bir platform olan Instagram, muhteşem bir yenilik sunuyor. Bugünden itibaren kullanıcılar artık, “ortak koleksiyon” özelliğini kullanabilecek.

HATİCE ÖLMEZ/GÜNBOYU

Dünyaca ünlü sosyal medya devi Meta''nın en popüler uygulamalarından bir olan Instagram, yeni bir özelliğini devreye soktu.

“Ortak koleksiyon” özelliğini kullanıma alan Instagram, kullanıcılarına ortak bir koleksiyonun için  kaydedilebilir gönderi alanı belirledi. 

Firma, “Arkadaşlarla gönderileri kaydet” başlığı altında açıklama yaptı: “Arkadaşlarına sohbet ederken gönderileri ortak bir koleksiyona kaydet. Sohbetteki herkese koleksiyona gönderi ekleyebilir veya gönderileri koleksiyondan kaldırabilir.”

Instagram,

Instagram üzerinden paylaşılan gönderilerin, sağ tarafında yer alan “Kaydet” butonu üzerinden çalışıyor. Ortak ilgi alanlarına sahip arkadaşların güzel içerikleri tek bir noktada toplamasına yardımcı oluyor. Fakat koleksiyona içerikleri gizlenmiş bir hesaptan gönderi eklerseniz, yalnızca o hesabın takip ettiği kişiler gönderileri görebiliyor. 

Koleksiyonunuza şimdilik maksimum 250 kişi ekleyebiliyorsunuz. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar