Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu gelişmedeydi! Tam 3 bin 750 TL ödeme

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu gelişmedeydi! Tam 3 bin 750 TL ödeme
Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyan ve 3 sene maaş alma sözü veren emekli vatandaşlara 2 bin 500 lira nakit para verilecek. Ayrıca verilen detaylara göre herhangi bir emekli yakınını da bankaya getiren emeklilere 1.250 TL daha verilecek.

Emekli maaşına ek ödeme nasıl alınır? Milyonlarca emeklinin merak ettiği konunun detayları haberimizde...  Emekliye ek ödeme kapsamında İNG Bank''tan bir son dakika duyurusu geldi. Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruya göre emekli maaşını İNG Bank''a taşıyan ve 3 sene maaş alma sözü veren emekli vatandaşlara 2 bin 500 lira nakit para verilecek. Ayrıca verilen detaylara göre herhangi bir emekli yakınını da bankaya getiren emeklilere 1.250 TL daha verilecek. Emekliler böylelikle maaşlarına ek olarak toplamda 3 bin 750 TL almış olacak. 

3 BİN 750 TL NAKİT

Milyonlarca emeklinin merak ettiği ve araştırdığı duyuruda şu ifadeler yer aldı: “2.500 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon ile emekliliğin tadı bambaşka. Avantajlı promosyon fırsatıyla ING’ye hoş geldiniz. Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 2.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

KREDİ TAHSİS ÜCRETİ YOK! 

Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın. Ayrıca Maaşını ING’ye taşıyan emekliler 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor. Emekli maaşını taşıyanlara, yüzde 1,89’dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi ING’de! Üstelik, kredi tahsis ücreti yok!”

Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya 31 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Söz konusu duyuruda 1500 liraya kadar maaşlarda 1.675 lira, 1.500 lira – 2 bin 500 lira arası maaşlarda  2 bin 100 lira, 2 bin 500 lira ve üzeri maaşlarda ise 2 bin 500 lira ödeneceği bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar