İnan Güney kimdir? CHP İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney kaç yaşında, nereli?

İnan Güney kimdir? CHP İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin göstereceği adaylar belli olmaya başladı. CHP İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney oldu. Peki İnan Güney kimdir? CHP İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney kaç yaşında, nereli?

İnan Güney kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM), 2024 Yerel Seçimleri için belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Beyoğlu ilçesinden belediye başkan adayı olarak İnan Güney'in gösterildi. Peki İnan Güney kimdir? CHP İstanbul Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney kaç yaşında, nereli?

İNAN GÜNEY KİMDİR?

İnan Güney, 1977 yılında Beyoğlu Örnektepe'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden diploma almıştır. Yüksek lisans eğitimine devam etmiş ve Marmara Üniversitesi'nde Yerel Yönetimler alanında çalışmalarını sürdürmüştür. "Türkiye’de Büyükşehir Yönetimi: İstanbul Örneğinde Siyasal Temsil, Sorunlar ve Çözüm Önerileri" başlıklı teziyle yüksek lisans derecesini almıştır.

İnan Güney evli ve üç kız babasıdır. Beyoğlu ilçesi için CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi olarak görev yapmış ve partisi tarafından belediye başkan adayı olarak belirlenmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar