İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt: ''Kendisinden 24 kat fazla iş yaptım''

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt: ''Kendisinden 24 kat fazla iş yaptım''
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstanbul'da bir çivi bile çakmadı" şeklinde eleştiriler yönettiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın belediye başkanlığı sürecinde yaptıkları ikle kendi çalışma dönemini kıyaslayarak "24 kat fazla iş üretmişim" yanıtını verdi.

Ali Aydın / Günboyu 

14 Mayıs seçimlerine haftalar kala Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasındaki eleştiriye dayalı açıklamalar da giderek yükseliyor. 

Son olarak İstanbul''da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı''nın tamamladığı bir metronun açılışında konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 yılında göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu''nu hedef alarak "3 yılda İstanbul''a bir çivi bile çakmadı" eleştirisi yapmasına muhalefet kanadından sert tepki gelmişti.

Bakırköy’deki riskli yapıların yıkımında açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelttiği eleştirilere şu şekilde yanıt verdi:

"BURADA KOCAMAN BİR ÇİVİ ÇAKMIŞ İMAMOĞLU VAR"

 “Sayın Cumhurbaşkanı’ndan yaklaşık 24 kat daha fazla iş üretmişim 4 yılda. Ondan önce Nurettin Sözen onun yaklaşık 5-6 katı 5 yılda üretim yapmış. Burada kocaman bir çivi çakmış İmamoğlu var hem de 13.27 kilometre yol yaparak”

"24 KAT FAZLA İŞ ÜRETMİŞİM"

“Çivi mi istiyorlar ben çivi göstereyim ekranlarda bak burada kocaman bir çivi var. Bu tam 13.27 kilometre. Buradada diğer başkanların. Şurada da en küçük ortalamayı görüyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanından yaklaşık 24 kat daha fazla iş üretmişim 4 yılda. Ondan önce Nurettin Sözen onun yaklaşık 5-6 katı 5 yılda üretim yapmış. Burada kocaman bir çivi çakmış İmamoğlu var hem de 13.27 kilometre yol yaparak. Daha da yolumuz uzun, daha güçlü işler başaracağız. Bizi izlemeye devam etsin imrenerek.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar