Mansur Yavaş son oyları açıkladı: "Kılıçdaroğlu önde götürüyor"

Mansur Yavaş son oyları açıkladı: "Kılıçdaroğlu önde götürüyor"
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarında son verileri paylaşırken Anadolu Ajansını manipülasyon yapmakla suçladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş ortak açıklama yapıyor...

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Biz burada 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı adına buradayız. Az önce iktidar partisi sözcüsünün ifadesiyle 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kılıçdaroğlu sözümü eleştirdi. Kendisi eleştirebilir. Saygıya gelince, siz bir seçim bitmeden İstanbul kazandı diye şehri donattığınız için sizin sisteminize güvenmiyoruz ama memleketimizin kurumlarına güveniyoruz.

"AÇILMAYAN OYLAR BİZİM GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ BÖLGELERDE"

Bir kuruma güvenmedik, o da Anadolu Ajansı. 1 saattir 50,01’de tuttu. Kurtuluş Savaşı’ndan bugüne büyük hizmetleri olan Anadolu Ajansı’nı adeta bitkisel hayata soktunuz. Bu sistemin bizi çok sıkıntıya soktuğunu zaten biliyoruz. Onları da bizi de bu sistem zora soktu.

Baştan beri yaptığımız açıklamalarla gerçekler zaten ortaya çıkıyor. Yüzde 60’larla başlayan manipülasyon yüzde 49’lara kadar indi. Şu anda işlem yapılmayan 7,5 milyon oy var. Çoğunluğu bizim güçlü olduğumuz sandıklar. Devletin tüm kurumlarını sıkıntıya soktukları için Anadolu Ajansı bizim için yok hükmünde.

Biz asla vazgeçmeyeceğiz. Elimizdeki ıslak imzalı tutanaklar üzerinden açıklama yapmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar