İlk olarak Söylemezsem Olmaz duyurmuştu! Bir haber daha doğru çıktı.. Bircan Bali'den Oğuzhan Koç'la ilgili çarpıcı iddialar...

İlk olarak Söylemezsem Olmaz duyurmuştu! Bir haber daha doğru çıktı.. Bircan Bali'den Oğuzhan Koç'la ilgili çarpıcı iddialar...
Hafta içi her gün magazin gündemine damga vurup gündem belirleyen “Söylemezsem Olmaz” programının bir haberi daha doğru çıktı. Bircan Bali; Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evliliğinde yaşanan krizle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

HANDE KARACAN/ GÜNBOYU

İlk olarak Söylemezsem Olmaz programında açıklanan ayrılık haberi kesinleşti. 8 aylık evli olan çift boşanma kararı aldı. Aralarında yaşadıkları tartışma nedeniyle ilişkilerine bir şans daha veren ve bunun için çift terapilerine giden Demet Özdemir’den ve Oğuzhan Koç’tan hayranlarını üzecek haber geldi. Çiftin aşkına nazar değdi. Boşanma kararı aldılar.

ORTAK MESAJLA İNSTAGRAM''DAN DUYURDULAR

8 aylık evliliklerini kurtarmak için çabalayan çift başarılı olamadı, anlaşmalı boşanmak için harekete geçti.

Özdemir''in geçtiğimiz günlerde Koç''la kaldığı Levent''teki evinden eşyaları alıp, bekar olduğu dönemde yaşadığı Zekeriyaköy''deki evine geçtiği iddia edildi.

Özdemir, oyunculuk kariyeriyle de ön planda olan eşinin yarın vizyona girecek olan ''Özür Dilerim'' adlı filminin önüne geçmemek için boşanma dilekçesini önümüzdeki günlerde mahkemeye sunacak.

Beyaz TV''de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Bircan Bali; Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evliliğinde yaşanan ilk kriz ve Defne Samyeli ile Çağrı Telkıvıran arasında çıkan aşk haberlerinin aynı tarihlere denk geldiğini hatırlatarak çarpıcı iddialarda bulundu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar