Destici’nin ırkçı sözleri Boşnaklar tarafından büyük tepki almıştı: Erkan Baş’tan Mustafa Destici’ye tokat gibi ‘Tito’ cevabı!

Destici’nin ırkçı sözleri Boşnaklar tarafından büyük tepki almıştı: Erkan Baş’tan Mustafa Destici’ye tokat gibi ‘Tito’ cevabı!
Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Tele1’de katıldığı canlı yayında BBP Genel başkanı Mustafa Destici’inin ırkçı iddialarına tepki gösterdi.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL 

Erkan Baş, Mustafa Destici’nin kendisine ve Boşnaklara ilişkin söylemlerine canlı yayında tepki gösterdi. Baş, “ Zihin bulanıklığı o kadar çok ki. Bir komplocu zihin bu. Alman istihbaratının yetiştirmesi ile Türkiye’ye gelmişim niye Destici’ye muhalefet edeceğim diye. Bak bak bak. Kendini ne kadar önemsiyorsun ya! Sen kimsin ya” dedi.

Baş, şunları söyledi:

Irkçılık bunların sadece bana dönük ifadelerinde yok ki her şeylerinde var. Bu nasıl devam ediyor bu da önemli. Bir benim göçmen bir ailenin çocuğu olmamdan bana kini öfkesi var. Zihninin arkasında şu var çünkü bizi karşı ise Türk olamaz mutlaka yabancıdır. Neyse ki Türkiye’deki milyonlarca Rumeli göçmenimiz, nasıl durulması gerektiğini gösterdik, birbirimize sahip çıktık. Türkiye’de biz göçmenler çok kalabalık bir topluluğuz. Bunun içerisinde her türlü siyasi görüşü benimseyen yurttaşlarımız var. Boşnakların siyasi eylemleri de yıllar içerisinde çok farklılaşmıştır.

Zihin bulanıklığı o kadar çok ki. Bir komplocu zihin bu. Şöyle düşünüyor, sanki ben Yugoslavya’da doğmuşum oradan Almanya’ya gitmişim. Oradan Alman istihbaratının yetiştirmesi ile Türkiye’ye gelmişim niye Destici’ye muhalefet edeceğim diye. Bak bak bak. Kendini ne kadar önemsiyorsun ya! Sen kimsin ya! 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar