İşte en sevilmeyen 4 burç!

İşte en sevilmeyen 4 burç!
Burçlar ve astroloji kimi zaman tüm kararlarımızı etkiliyor. Kimileri inanmasa da bazıları en kritik kararlarını bile burçlardan faydalanarak veriyor. İşte ilişkilerde uzak kalmanız gereken ve en sevilmeyen 4 burç... İşte en nefret edilen burçlar!

İLİŞKİLERDE UZAK DURULMASI GEREKEN VE EN SEVİLMEYEN 4 BURÇ

Birçok kişi burçlara inanmasa da doğduğumuz gün ve yıl karakterimiz hakkında çok önemli detayları barındırıyor. Aşk, kariyer, sağlık gibi birçok konuda bize yol gösteren burçlar bazen de can sıkıcı konuları da işaret edebilir. İşte arkanıza bakmadan bile kaçmanız gereken, en nefret edilen burçlar...

AKREP BURCU

Zodyak''ın en iyi yalancısı ile tanışın… Onlar tek ayak üstünde size milyonlarca yalan söyleyebilir. Akrepler olayların içinden kolayca sıyrılabilmeleriyle tanınır. Sessiz ve ketum kişilikleriyle bilinen Akrepler, çok tehlikelidir. Aşk konusunda oldukça kıskanç ve ksııtlayıcı olan bu burç, iş dünyasında da hırslıdır. 

ASLAN BURCU

Aslan burcu egoist kişiliğiyle bilinir. Megolaman Aslanlar, bir hata yaptığında asla kabul etmez ve bu durum karşıaki insanları adeta çıldırtmaya yeter. 

İKİZLER BURCU

İkizler burcu içinde bulunduğu koşullara göre değişmesiyle tanınır. Gerçeği çarpıtma konusunda oldukça yeteneklilerdir. Kolayca sinirlenirler ve kalp kırmaya çok müsaitlerdir. İlişkilerde en zor burçlardan biridir. 

TERAZİ BURCU

Çevresindeki insanların hayatları hakkında söz sahibi olduğuna inanan Terazilerin bu yönü oldukça yorucudur. Üstelik bunun hata olduğunu bile fark etmezler. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar