İlhan Palut takımının durumunu değerlendirdi

İlhan Palut takımının durumunu değerlendirdi
Çaykur Rizespor Teknik Direktör İlhan Palut, yeni sezon hakkında konuştu.

Süper Lig’in bir diğer Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da devam ediyor.

Karadeniz Gazete’ye konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, takım ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Palut şunları aktardı:

“İlk hazırlık maçımızı Samsunspor ile yaptık. Maça iki takım halinde çıktık. Tüm futbolculara oynama imkanı verdik. Maçın sonlarına doğru da genç oyuncularımızı maça aldık. Bizim için iyi bir antrenman maçı oldu.

EKSİKLERİMİZ VAR: GAYRET EDİYORUZ

Eksiklerimiz var, henüz tam olarak özellikle fiziksel, taktiksel ve takım oluşumu olarak hazır değiliz. Bir yandan böyle maçlar yaparak taktiksel anlamda ve bir yanda da kadro mühendisliği ile alakalı çalışmalar yapıyoruz. Takımımızı kuralım, kadromuz bir belli olsun, çalışalım, biraz yol alalım sonra gerçekçi hedeflerimizi ortaya koyarız. Antrenmanlarımızla birlikte takıma gerekli takviyeleri yapmak için gayret ediyoruz.”

MAXIM AŞKI

Orta sahaya ses getirecek bir takviye yapmak için çalışmalara başlayan Çaykur Rizespor, bonservisi Gaziantep FK'da bulunan Alexandru Maxim'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Teknik Direktör İlhan Palut’un takımda görmeyi çok istediği on numara için tüm şartları zorlayan Atmacalar, Kırmızı-Siyahlı ekibi ikna etmeye çalışıyor. Maxim için 2 Milyon euro bonservis isteyen Gaziantep temsilcisine 1 milyon euroya ikna etmeye çalışan Yeşil-Mavili kurmayların anlaşmaya yakın olduğu arada ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar