İletişim Başkanlığı’ndan ‘Afet İletişim Sempozyumu’

İletişim Başkanlığı’ndan ‘Afet İletişim Sempozyumu’
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 5-6 Şubat tarihlerinde "Afet İletişim Sempozyumu" düzenleyeceğini duyurdu. Başkanlık, sempozyumun detaylarını paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 5-6 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan "Afet İletişim Sempozyumu" ile ilgili detayları paylaştı. Asrın Felaketi'nin birinci yılında düzenlenecek olan sempozyum, afet, kriz yönetimi ve iletişim konularında birçok uzmanın bir araya geleceği önemli bir platform olacak.

Sempozyum, Ankara'da gerçekleştirilecek ve afet, kriz yönetimi, iletişim alanlarında uzmanlaşmış birçok akademisyen, yazar ve gazeteciyi ağırlayacak. Açılış konuşmasını İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un yapacağı sempozyumda, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile AFAD Başkanı Okay Memiş de önemli sunumlar gerçekleştirecek.

Sempozyumun programı çerçevesinde, Afet İletişimi Yönetimi ve Koordinasyonu, Kriz İletişiminde Dezenformasyonla Mücadele, Afet İletişiminde Ulusal ve Yerel Medyanın Fonksiyonu, Doğal Afetlerde Kamu Yararına Yayıncılık ve Medya Etiği ile Sosyal Medya ve Yurttaş Gazeteciliği gibi kritik konular ele alınacak. Bu konulardaki panel ve sunumlar, katılımcılara geniş bir perspektif sunmayı hedefliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar