İkinci tur seçimine saatler kaldı! Siyasi liderler nerede oy kullanacak?

İkinci tur seçimine saatler kaldı! Siyasi liderler nerede oy kullanacak?
Yarın tüm Türkiye Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için sandık başına gidecek. Vatandaşlık görevini yerine getirecek olan siyasilerin de yarın nerede oy kullanacaklarını sizler için araştırdık.

GÜLSÜM ALPKIRAY/ GÜNBOYU

Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için yarın sandık başına gidilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ittifak ortaklarının nerede oy kullanacağı ise oldukça merak konusu.

İŞTE PARTİ LİDERLERİNİN OY KULLANACAĞI YERLER;

Cumhurbaşkanı Erdoğan her seçimde olduğu gibi İstanbul'da Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda oy verecek.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullanacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise İstanbul'da Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandıktan sonra Ankara'ya gelerek seçimi takip edecek.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul'da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Ankara'da oy verecek.

Peki, cumhurbaşkanı adaylarının ittifak ortakları nerede oy kullanacak? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da olacak. Oyunu Anıttepe İlkokulu'nda kullanacak.

Millet İttifakı'nın ortakları DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara'da ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise İstanbul'da oyunu kullanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar