İki kuzen kız meselesi için birbirine girdi olan masum kadına oldu

İki kuzen kız meselesi için birbirine girdi olan masum kadına oldu
Pamukkale'de iki kuzen arasında kız meselesi için çıkan kavgada masum bir kadın öldürüldü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kız meselesi yüzünden parkta buluşup kavga eden iki amca çocuklarından birisi kaçarak parkın karşısındaki markete sığındı. Onu pompalı tüfekle takip eden Yusuf S. (26), markete sığınan Hasan S. (25) ve market sahibi 28 yaşındaki Merve Acar'a art arda ateş etti. Hasan S. ile Merve Acar yaralandı. Olayla bir alakası olmayan Merve Acar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis olaya karışan şüpheli Yusuf S.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi yakaladı.

64e2f472470a9b04683b1826.jpgOlay, 00.15 sıralarında Kayhan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan S. ile amcasının oğlu Yusuf S. kız meselesi yüzünden tartıştı.

İki amca çocukları Kayhan Mahallesi'ndeki parkta buluşma kararı aldı. Yusuf S. yanında Emircan U., Muhammet S., Furkan A. İsmail B., Tolga G. ve Buse K.'yı de getirdi. Parka Hasan S.'nin de gelmesinin ardından kız meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma Hasan S. ile Yusuf S. arasında kavgaya dönüştü. Hasan S., kendini kurtarıp, parkın karşısındaki markete sığındı. Bu sırada Yusuf S. elinde pompalı tüfekle amcasının oğlu Hasan S.'yi takip edip, markete geldi. Yusuf S. elindeki pompalı tüfekle markete sığınan Hasan S. ile marketin sahibi Merve Acar'a doğru art arda ateş etti. Olayın ardından Yusuf S. ile yanındakiler kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar