İki kadına da aynı yüzüğü aldığı programda ortaya çıktı! Savunması pes dedirtti

İki kadına da aynı yüzüğü aldığı programda ortaya çıktı! Savunması pes dedirtti
Sihirbazlık yaptığı söylenen Özgür isimli kişinin, eşi ve iş ortağı olduğunu iddia ettiği kadına da aynı yüzüğü hediye ettiği programda ortaya çıktı. Eşini aldattığı iddialarını reddeden sihirbazın pişkin savunması pes dedirtti.

Zahide Yetiş İle Yeniden Başlasak programına konuk olan Özgür ile Bahar çiftinin arasında geçen olaylar programa damga vurdu. Daha öncesinde eşi Bahar'ı aldatma iddialarını 'Kesme sahnesinde üstüme düştü. Pelerinimi unuttuğum için bornoz giymiştim' diyerek yalanlayan Özgür, şimdi ise iki kadına da aynı yüzüğü almasıyla gündeme geldi.

yy.jpg

Sihirbazlık yapan eşi Özgür'ün kendisini aldatma suçlamasında bulunan Bahar, durumu Zahide Yetiş'e aktarmış ve programa katılarak eşinin kendisini bir otel odasında aldattığını ileri sürmüştü. Özgür ise bu iddiaları reddetmiş ve 'Pelerinimi unuttuğum için bornoz giymiştim' şeklinde savunma yapmıştı.

s-3f6211eeb2dc67cf670bea066934fead04012fd2.webp

Özgür'ün hem eşi Bahar'a hem de iddia edilen ilişkisi olan Candan'a aynı yüzüğü hediye ettiği ortaya çıktı. Ayrıca, Özgür'ün her iki kadına da aynı çiçeği gönderdiği görüldü.

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Özgür, iki kadına da aynı yüzüğü almasıyla ilgili olarak, 'Kampanya vardı, bir alana bir bedavaydı. Ben de iş ortağım diye aldım' şeklinde açıklamada bulundu. Bu tarihi savunmanın ardından eşi Bahar öfkelendi ve çiçeği Özgür'ün başına geçirdi.

y767y.jpg

Özgür, programa eşiyle barışmak amacıyla geldiğini belirtirken, Candan'ın aynı yüzüğü Bahar ile birlikte kendisine aldığını öğrenmesine tepki göstererek, 'Eşim ne hallere düştü. Aramızı geldi bozdu' şeklinde bir tepki verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar