Shakıra'ya yönelik ihanet iddialarında flaş gelişme

Shakıra'ya yönelik ihanet iddialarında flaş gelişme
Geçtiğimiz dönemlerde ünlü yıldız Shakira ve 11 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gerard Pique ihanet iddiaları dolayısıyla ayrılmışlardı. İddiaya göre Pique'nin takım arkadaşı Gavi'nin annesi ile aldattığı öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından Pique'nin halkla ilişkiler bölümü öğrencisi Clara Chia Marti (23) ile birlikte olduğu öğrenildi. 

Ünlü yıldız Shakira''nın ihanete uğradığı İspanyol basınını sallarken, ihanet iddialarına her geçen gün yenisi ekleniyor. Şimdilerde ise Pique''nin halkla ilişkiler bölümü öğrencisi Clara Chia Marti (23) ile birlikte olduğu ortaya çıktı. 

Suzy Cortez, Shakira''yı aldatan Pique''nin mesajlarını ifşa etti! Shakira''nın  yeni sevgilisi Chris Evans mı? | Pique, Shakira''yı kiminle aldattı? -  Galeri - Spor

TAKIM ARKADAŞININ ANNESİYLE YAKALANDI

İspanyol El Periodico''nun çarpıcı iddiasına göre; Pique, 17 yaşındaki takım arkadaşı Gavi''nin annesi ile ilişkiye girdiği sırada, Shakira tarafından basıldı. Pique ''Ben masumum'' diyerek kendisini savunsa da, Kolombiyalı şarkıcı buna inanmadı.

İspanyol basını: Gerard Pique, Shakira''yı aldattı - Ajansspor.com

PİQUE''NİN GENÇ SEVGİLİSİ

İhanet iddiasının ardından İspanyol basını yeni bir iddia ortaya attı Kolombiyalı şarkıcı Shakira''nın (45) iki ay önce ayrıldığı İspanyol futbolcu Gerard Pique''nin yeni sevgilisi magazin gündemini salladı.

İspanyol basını: Gerard Pique, Shakira''yı aldattı - Ajansspor.com

YENİ SEVGİLİSİ HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİSİ

Pique''nin halkla ilişkiler bölümü öğrencisi Clara Chia Marti (23) ile birlikte olduğu öne sürüldü. Marti''nin Pique ile etkinliklerinde görev aldığı Kosmos şirketinin bir davetinde tanıştığı iddia ediliyor. Shakira ile Pique''nin 11 yıllık birlikteliğinin ihanet nedeniyle bittiği söylenmişti.

Gerard Pique Shakira''yı Gavi''nin annesiyle aldattı'' sosyal medya yalanı  çıktı! - Son Dakika Spor Haberleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar