İETT, Metro,Marmaray... Toplu ulaşım bugün ücretsiz mi

İETT, Metro,Marmaray... Toplu ulaşım bugün ücretsiz mi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan duyuruya göre; Bugün ve yarın yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenciler için toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak.

UMUT CAN HALAVART/GÜNBOYU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Metro İstanbul, İETT ve Şehir Hatları; bugün ve yarın yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılan öğrenciler için toplu taşıma ulaşım araçları ücretsiz olacak.

ÜCRETSİZ ULAŞIM DUYURUSU

İBB'den yapılan açıklamada; "Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından uygulanan YKS, 17 Haziran Cumartesi ve 18 Haziran Pazar günü, sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. İki ayrı günde gerçekleşecek YKS oturumlarına toplu taşımayla gitmek isteyenler için ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Metro İstanbul, İETT ve Şehir Hatları; öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.

Her iki sınav günü için geçerli olacak ücretsiz toplu ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak. Sınavın 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek." denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar