İddiaları yalanlanan Kemal Özkiraz, İYİ Parti'nin tüm tekliflerini açıkladı: Ümit Dikbayır'dan anket başına dev fiyat!

İddiaları yalanlanan Kemal Özkiraz, İYİ Parti'nin tüm tekliflerini açıkladı: Ümit Dikbayır'dan anket başına dev fiyat!
Kamuoyu Araştırmacısı Kemal Özkiraz, canlı yayında yaptığı “İYİ Parti anketlerde yüksek çıkmak için para teklif etti” açıklaması İYİ Parti tarafından yalanlanınca iddialarına yenilerini ekledi. Özkiraz, teklifi yapan Ümit Dikbayır’la görüştüğü yeri ve kaç para teklif edildiğini açıkladı.

NELER OLMUŞTU?

Eski Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, canlı yayında yaptığı açıklamalarla gündemi sarsmıştı. Özkiraz İYİ Parti’nin kendisine anketlerde yüksek görünmesi karşılığında para teklif ettiğini söylemişti. İYİ Parti iddiaları yalanlamıştı.

ÖZKİRAZ'DAN YENİ İDDİALAR

Özkiraz, TELE1’de yayınlanan 5. Boyut Programında Merdan Yanardağ’ın sorularını yanıtladı. Özkiraz daha önce yaptığı açıklamalarına tekrar değinerek yeni iddialarda bulundu.

ANKET BAŞI 200 BİN LİRA TEKLİF ETTİLER

“Ben Ümit Dikbayırla buluştuğum yere hayatımda bir defa gittim, Sakarya’nın Karasu ilçesine 12 Kasım 2021’de görüştük. 15 günde 1 anket yayınlıyorduk anket başı 200 bin lira teklif ettiler” dedi.

“Olayla ilgili şahit olanların hepsi yaşıyor” diyen Özkiraz, “Dikbayır sadece ‘yok öyle bir şey’ diyor. Sadece bu kadar yalanlıyor” dedi. Kılıçdaroğlu’na da durumu anlattığını söyleyen Özkiraz, ” Ben bunu kumpas kurulan Kemal Kılıçdaroğlu’na söyledim” ifadelerini kullandı.

"ZAFER VE DEVA PARTİSİ ANKETLERDE YER ALMASIN"

Ümit Özlale’nin kendisini yalanladığını söyleyen Özkiraz, “Görsel var ya, Haritaların geçmişinden çıkıyor ya. 12 Kasım 2021… Seçimden 1 buçuk yıl evvel… ‘Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak Erdoğan’ın gerisinde çıksın, Zafer ve Deva Partisi anketlerde yer almasın seçime doğru İYİ Parti Ana Muhalefet konumuna gelsin’ teklifi edildi.

"İYİ PARTİ ANA MUHALEFET OLSUN"

Kendisinin teklifi kabul etmemesinin ardından başka anket şirketlerine de aynı teklifleri götürdüklerini söyleyen Özkiraz, “Konda’ya gidip İYİ Parti ile CHP arasında 1 puan kalmış şekilde anketler yayınlattılar. Neredeyse ana muhalefet gibi gösteren anketler yayınlattılar” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar