Trabzon'da fırtına esnasında deniz kenarında fotoğraf çekmek isteyen iki genç dalgalarda kayboldu: Tüm şehir ayağa kalktı

Trabzon'da fırtına esnasında deniz kenarında fotoğraf çekmek isteyen iki genç dalgalarda kayboldu: Tüm şehir ayağa kalktı
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde liman mevkiinde fırtınada oluşan dev dalgalara karşı fotoğraf çekmeye çalışan 2 genç dalgalara kapılarak denizde kayboldu. Kayıp gençleri bulmak için denizde çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiine fotoğraf çektirmek için giden iki genç kayalıklarda otururken aniden gelen dalga ile deniz suyuna kapıldılar. 15-20 yaş arasında ve öğrenci oldukları öğrenilen iki genç aniden gözden kaybolurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, Emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayıp gençleri bulmak için çalışma başlatılırken, yoğun dalgalar sebebiyle çalışmalar güçlükle sürdürülüyor.

aw086063-01.jpg

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dalgalara kapılan 2 genci arama çalışmaları ile ilgili Trabzon Valiliği yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "İlimiz Beşikdüzü ilçesi Cumhuriyet Mahallesi sahilinde görgü tanıklarının ifadesine göre mendirekte gezinti yapmakta olan iki kişi yükselen dalganın etkisiyle denize düşerek kaybolmuştur. Olayın haber alındığı ilk andan itibaren Trabzon AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Deniz Polisi, 112, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü birimlerinden oluşan ekipler marifetiyle arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştır. Kaybolan iki vatandaşımızın kimlik belirleme çalışması sürmektedir. Olayla ilgili çok yönlü inceleme başlatılmış olup arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Konu ile ilgili yaşanacak gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

aw086063-02.jpg

İKİ GENCİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde bugün liman mevkiinde fırtınada oluşan dev dalgalara karşı fotoğraf çekmek isterken dalgalara kapılarak kaybolan 2 gencin kimliği belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Beşikdüzü ilçesi Liman mevkiine fotoğraf çektirmek için giden iki genç kayalıklarda otururken aniden gelen dalga ile deniz suyuna kapıldılar. Öğrenci oldukları öğrenilen iki genç aniden gözden kaybolurken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar, AFAD, Emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayıp gençleri bulmak için çalışma başlatılırken, kayıp gençlerin 16 yaşındaki Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencileri Emir Berke Aşık ile arkadaşı Uğurcan Korkmaz olduğu belirlendi. Gençlerin yatılı kaldıkları okuldan öğleden sonra ayrıldıkları ve bir daha dönmedikleri tespit edildi.

aw086187-01.jpg

aw086187-02.jpg

aw086063-03.jpg

aw086063-05-1.jpg

aw086063-05.jpg

aw086063-06.jpg

aw086063-09.jpg

aw086063-10.jpg

aw086063-12.jpg

aw086063-13.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar