İbrahim Tatlıses’le birlikte oldu mu? Ünlü dansöz Didem Kınalı’dan yıllar sonra gelen itiraf

İbrahim Tatlıses’le birlikte oldu mu? Ünlü dansöz Didem Kınalı’dan yıllar sonra gelen itiraf
İbrahim Tatlıses’in hazırlayıp sunduğu İbo Show programında ünlenen oryantel Didem Kınalı katıldığı Youtube programında İbrahim Tatlıses ile arasındaki ilişkiye dair açıklamalar yaptı.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu oryantal Didem Kınalı oldu.

Uzun yıllar İbo Show'da yer alan Kınalı, " İbrahim Tatlıses'le aranızda duygusal bir yakınlık oldu mu" sorusuna yanıt verdi.

“İBRAHİM TATLISES’LE ÇALIŞMAK HİÇ KOLAY DEĞİL”

17 yaşında İbrahim Tatlıses ile tanışarak hayatının kırılma noktasını yaşadığını söyleyen Didem Kınalı, "Bir gün dans etmem için İbo Show'a istediler. Bütün oryantal arkadaşlarımla seçmelere girdik. Onlar beni görünce 'sen geldiysen bizim gitmemiz lazım' demişti. Dansımı beğendikten sonra İbrahim Bey'i aradılar. Sonra onun karşısında dans ettim ve kabul ettiler. O dönem röportaj vermememe rağmen gazeteciler ben söylemişim gibi bir haber yaptılar. Sonrasında benim sözleşmemi yırtıp attılar. Babamla ben şoke olduk çünkü ben kimseyi tanımıyorum ve o röportajı nasıl verebilirim? Sonra işin aslı ortaya çıktı. İbo Show'a çıkmayayım diye kumpas kurmuşlar. Sonra 2. kez seçmelere katıldım ve yine seçildim. Şimdilerde şarkıcılıkta yaşadığım kumpasları o dönem de oryantallikte yaşıyordum. İbo Show'a başladıktan sonra da hakkımda telefonlar gelmeye başladı ama İbrahim Bey muallakta kalsa da arkamda durdu. İbrahim Tatlıses ile çalışmak kolay değildi" şeklinde konuştu.

HİÇ ŞİDDET GÖRDÜN MÜ?

Kınalı, "İbrahim Tatlıses'ten şiddet gördün mü?" sorusuna "İbrahim Bey'le bazen anlaşamadığımız konular oluyordu çünkü dolduruşa çok gelebilen biriydi. Öyle anlaşmazlıklarımız oluyordu ama şiddet olmadı" ifadelerini kullandı.

ARANIZDA DUYGUSAL YAKINLAŞMA OLDU MU?

Ünlü oryantal, "İbrahim Tatlıses ile aranızda duygusal bir yakınlaşma oldu mu?" sorusuna da "Hayır hiç olmadı" cevabını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar