İBB Büyükada'da otel açtı: İmamoğlu kimlerin yararlanacağını duyurdu

İBB Büyükada'da otel açtı: İmamoğlu kimlerin yararlanacağını duyurdu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Büyükada'da otel açtı. Açılışta konuşan İBB Başkanı İmamoğlu "Tatil yapamayan insanlarımızı, engelli bireylerimizi, şehit ailelerimizi dönem dönem burada misafir etmek istiyoruz." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükada Resorts Otel’in açılışına katıldı.

İmamoğlu, “Biz, burada iyi bir hizmet vermek istiyoruz. Evet, mümkünse bir miktar para kazanmak istiyoruz ama kazandığımız parayla da yine burada sosyal projeler geliştirmek istiyoruz. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’mız üzerinden, tatil yapamayan insanlarımızı, bazen engelli bireylerimizi, bazen bazı seçilen ailelerimizi, şehit ailelerimizi ve onun gibi bir kısım İstanbulluyu da dönem dönem burada misafir etmek istiyoruz” dedi.

İmamoğlu'nun açılış konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"PARA DA KAZANMAK İSTİYORUZ AMA..."

"Burada hiçbir şeyden kaçınmadık. Çünkü biz, burada iyi bir hizmet vermek istiyoruz. Evet, mümkünse bir miktar para kazanmak istiyoruz ama kazandığımız parayla da yine burada sosyal projeler geliştirmek istiyoruz. Kimi zaman bir takım, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’mız üzerinden, tatil yapamayan insanlarımızı, bazen engelli bireylerimizi, bazen bazı seçilen ailelerimizi, şehit ailelerimizi ve onun gibi bir kısım İstanbulluyu da dönem dönem burada misafir etmek istiyoruz.

O bakımdan, İstanbul'un bu seçkin bölgelerinden birindeki bu oteli, en özenli 58 odası, sıpası, spor merkezi, kendi plajıyla ve sadece otel misafirlerine değil, aynı zamanda dışarıya hizmet edecek olan restoranıyla bugün bitirmenin keyfini yaşıyoruz.

"UMARIM BİZ DE PARASINI VEREREK MİSAFİR OLURUZ"

BELTUR’un da başta genel müdürü ve bütün ekibi olarak buraya çok güzel hizmetler sunmasını şimdiden temenni ediyorum. Evet, İstanbul güzel etkinlik alanlarıyla, meydanlarıyla, ormanlarıyla, parklarıyla, kültür hizmetleriyle, konserleriyle, sanat alanlarıyla, tarihi eserlerine, mirasına sahip çıkarak güçlü yolculuğuna devam edecek.

Bu şehir, büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamıştır. Bu değişim ve dönüşüm, artık İstanbulluların geçmişte gördükleriyle alakası olmayan çok daha iyisini, çok daha güzelini, çok daha güçlüsünü talep eder durumda olduğunu biliyoruz. Bu bağlamda, İstanbul bu seviyeye kavuştuğu için biz de mutluyuz. İstanbullunun mutluluğunu yaptığımız araştırmalarda ve incelemelerde görmek de bizi ziyadesiyle onurlandırıyor ve açıkçası bundan sonra ortaya koyacağımız becerilerimize de motivasyon kaynağı oluyor. Umut ederim en yakın zamanda burada misafir oluruz. Tabii parasını ödeyerek kalırız.

İstanbulluları davet ediyoruz, turistleri davet ediyoruz. Turizm acenteleri Adalar'ın tadına varılmalı dendiğinde ilk adreslerden birisi olacağına da yürekten inanıyorum. Büyükada BELTUR Oteli’miz, havuzumuz, çok güzel plajımız, oyun alanlarımız; amfisinden, tiyatrosundan tutun da çok şık restoranıyla beraber tesisimiz hem Büyükada'ya, Adalar'a ve aynı zamanda İstanbul'umuza hayırlı ve uğurlu olsun.”

(ANKA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar