'Hükümet istifa' tartışmasına Başakşehir de katıldı: Taraftara bu çağrıyı yaptılar!

'Hükümet istifa' tartışmasına Başakşehir de katıldı: Taraftara bu çağrıyı yaptılar!
Depremin ardından gelen 'Hükümet istifa' çağrıları stadyumlara taşındı. Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarlarının başlattığı bu dalga sonrası bir açıklama yayımlayan Başakşehir Futbol Kulübü, hükümete yakın bir çıkış yaparak, ''Bugünlerde farklı ve faydasız amaçlara hizmet edenlerden uzak kalmaya davet ediyoruz'' ifadelerini tercih etti.

Türkiye Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin sancılarını yaşarken, hükümete karşı büyüyen öfke son olarak Süper Lig karşılaşmalarına sıçradı.

Lige verilen aranın bitmesi ile birlikte ilk olarak Fenerbahçe - Konyaspor ve ardından Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmalarında yankılanan ''Hükümet istifa'' çağrıları büyük ses getirdi.

Bu gelişme üzerine önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve ardından da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklama yaparak, ''çeşitli önlemler'' alınacağını belirtirken, konuya ilişkin son açıklama Başakşehir Futbol Kulübü''nden geldi.

HÜKÜMETE YAKIN SAF SEÇTİLER!

“Ülkemiz son yüz yılda yaşanan en büyük felaketlerden biriyle karşı karşıya. Başakşehir Futbol Kulübü olarak, futbolun muazzam gücünü, iyilik için kullanmanın tam zamanı olduğuna inanıyoruz. Söylenecek her sözün, haykırılacak her kelimenin birlik ve beraberlik üzerine olmasını arzuluyoruz.

Tüm futbolseverleri, büyük bir felaketin yaralarını sarmaya çalıştığımız bugünlerde farklı ve faydasız amaçlara hizmet edenlerden uzak kalmaya davet ediyoruz. Bu felaketin yaralarını omuz omuza saralım.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar