How I Met Your Mother dizisinin Ted Mosby'si Trump'la böyle dalga geçti

How I Met Your Mother dizisinin Ted Mosby'si Trump'la böyle dalga geçti
How I Met Your Mother dizisinin Ted Mosby'si Josh Radnor, Trump'ın miting konuşmasını gitar eşliğinde okudu.

How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby'yi canlandıran Josh Radnor, ABD Başkanı Donald Trump'ın Tulsa'da düzenlediği miting konuşmasının sözlerini gitar eşliğinde şarkı olarak seslendirdi. Radnor, Trump'ın iyi bir söz yazarı olmadığını söyledi.

Korona virüsü salgını nedeniyle Mart ayından bu yana seçim çalışmalarına ara veren ABD Başkanı Donald Trump’ın önceki gün Tulsa’da düzenlediği seçim mitinginin yankıları devam ediyor.

Korona vakalarının ülkede 2 milyonu geçtiği bir dönemde düzenlenen mitinge Trump’ın rampa konuşması damga vurdu. Trump, altı dakika boyunca neden West Point askeri akademisindeki platform rampasından bebek adımlarıyla aşırı dikkatli bir şekilde indiğini anlatmıştı.

Miting konuşması nedeniyle birçok kişi tarafından tiye alınan Trump, How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby’yi canlandıran aktör ve müzisyen Josh Radnor tarafından da tiye alındı. Radnor, Trump’ın konuşmasını şarkı haline getirdi. Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videoda Radnor, “Trump’ın Tulsa mitinginin delice olan rampa konuşmasını müziğe ayarladım. İyi bir söz yazarı değil” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar