Alinur Aktaş Bursaspor yönetimine el mi koydu? O istemedi diye...

Alinur Aktaş Bursaspor yönetimine el mi koydu? O istemedi diye...
Bursaspor'da teknik direktörlük görevi için anlaşılan Metin Diyadin, Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş'ın istememesi üzerine aradan bir gün geçmeden anlaşma iptal edildi.

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

Yaptığı skandal çıkışlar ve şehrin altyapı problemleri ile gündemden düşmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Alinur Aktaş, bu defa spor skandalı ile gündeme geldi. 

Teknik Direktör Metin Diyadin'in ağabeyi Osman Diyadin, yaptığı açıklamalar ile Türk futbolunda yeni bir skandalı ortaya çıkardı. 

Diyadin'in iddiasına göre; Bursaspor, Teknik Direktör Metin Diyadin ile anlaşma sağladı. Yapılan anlaşmanın ardından devreye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş girdi ve transfere engel oldu.

Diyadin yaşananları şöyle anlattı:

"Sen teklif ettiğin Teknik Direktörü Metin Diyadin’i çağır Bursa’ya. Gece otur anlaş, medyaya bilgi ver. Sonra sabah kalk. Kendin arama başkası ile “Vazgeçtik.Bursa Büyükşehir Bld. Başkanı @Alinuraktas70 istemedi, ben ne yapayım” diye haber yolla. Ayıptır ayıp! Sipariş mi geldi!"

"Türk futbolu gerçekten bitmiş.. Şu ahlaki yapıya bakın... Kulüplerin yönetiliş biçimine bakın. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı @Alinuraktas70'ın bir Teknik Direktörün onuru ile oynatmasına ne söz söylesem bilemedim.. Keza Bursaspor Başkanı @mesutmestan_"

diyadin.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar