Hilal Kaplan: "Parti ayırt etmeksizin durum bu"

Hilal Kaplan: "Parti ayırt etmeksizin durum bu"
Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, kamuoyunun “çakar lamba” diye bildiği milletvekillerine trafikte geçiş üstünlüğü teklifinin Meclis’te kabul edilmesine tepki gösterdi.

“Çakar lamba” tartışmaları devam ediyor. Daha önce İçişleri Bakanlığı’nın “milletvekili araçlarına dönük çakar lamba uygulamasının teklifte yok” dediği yasa geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilmişti.

Yeni listede milletvekilleri ile birlikte Meclis Genel Sekreteri’ne de yer verilerek 601 yeni araç, geçiş üstünlüğü olan araçlar listesine eklenmiş oldu. Söz konusu tekliften eski vekiller de faydalanabilecek.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan milletvekillerine yapılan ‘kıyağa’ tepki gösterdi. “Çıkardıkları yeni yasayla, milletvekillerinin araçları kırmızı ışıkta geçebilecek, park yasağından muaf tutulacak - çakar takabilecekmiş” diyen Kaplan, “Milleti temsil iddiasıyla vekil olup, her fırsatta kendilerini milletten soyutlamak için kanun çıkarıyorlar. Parti ayırt etmeksizin durum bu” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar