Hesabı görünce fenalık geçirdi!

Hesabı görünce fenalık geçirdi!
Star TV'de yayınlanan Doğu Demirkol'un sunduğu Alelade Show’un konuğu ünlü şarkıcı Mustafa Sandal oldu. Demirkol'un Sandal ile aralarında geçen makarna hikayesini anlatması ise izleyenleri hem güldürdü hem de şaşırttı.

Doğu Demirkol''un sunduğu Alelade Show’un konuğu, sunucunun da yakın arkadaşı olan Mustafa Sandal''dı. Doğu Demirkol, Mustafa Sandal ile sık sık gittiği bir mekana tek başına gittiğinde makarnaya ödediği fiyatı açıkladı. Makarnanın fiyatı herkesi şaşırttı. Daha önceden sürekli Mustafa Sandal''la gittiği mekana pandemi başında tek başına giden ve yine makarna siparişi veren Doğu Demirkol, hesap gelince şaşırıp kaldığını söyledi. Çünkü daha önceden gittiklerinde hep hesabı Mustafa Sandal ödediği için makarnanın fiyatını bilmediğini açıkladı.

Demirkol konuşmasında "Bir makarna ısmarlıyor Mustafa ağabey gittiğimiz yerde, her gittiğimde yiyorum. Bir kere Mustafa ağabey yokken gittim, dedim ki ''beyaz trüflü makarna" hesap geldi, 1400 TL. Rabbim! İki sene oldu, pandeminin başındaydık. ''Garson abi beni niye uyarmıyorsun?'' dedim. Bu adama 30 tane ısmarlattım en az. Hakkını helal et" dedi.

"BİLSEYDİM YEMEZDİM"

Sandal ile yakın arkadaş olan Demirkol, makarnanın fiyatını açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

Demirkol, makarnaya 1400 TL ödediğini ve daha önceden hesabı Sandal ödediği için makarnanın fiyatını aslında bilmediğini açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar