TFF Başkanı Beşiktaş’ı hedef almıştı: Mustafa Sandal’dan ‘Çarşı’lı yanıt geldi

TFF Başkanı Beşiktaş’ı hedef almıştı: Mustafa Sandal’dan ‘Çarşı’lı yanıt geldi
Geçtiğimiz aylarda TFF Başkanı olan Mehmet Büyükekşi, Yasin Kol skandalı sonrası Beşiktaş camiasını hedef almıştı. Ünlü Beşiktaşlı şarkıcı Mustafa Sandal’dan, Çarşı göndermeli cevap geldi.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Alanyaspor’a konuk olmuştu. İlk yarısında 3-1 önde olduğu maçta Beşiktaş, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Karşılaşmada hakem Yasin Kol’un kararları, spor otoritelerince çokça tartışılmıştı.

Yaşanan olaydan sonra, Siyah beyazlı camia tepkisini koymuş, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TFF’ye giderek tepkisini ortaya koymuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, tepkilerin ardından, “Yok maçlarımızda bu hakemi istemiyoruz, yok şunu istemiyoruz… Yapılan çağrılar bizde karşılık bulmaz arkadaşlar” demişti.

TEPKİ GECİKMEDİ

Beşiktaşlı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Büyükekşi’nin bu açıklamalarından sonra, resmi Twitter hesabından duruma tepki gösterdi.

Sandal şunları söyledi:

“Sayın Mehmet Büyükekşi. Hem bulunduğunuz mevki açısından hem de temsil ettiğiniz kurumun haysiyeti ve tarafsızlığına istinaden konuşurken üslubunuza dikkat etmenizi temenni ederim. Elinizi kolunuzu salladığınız takım ve 25 milyonluk taraftar grubu, yüreğiyle Türkiye''nin en büyük, şerefli, haysiyetli ve onurlu grubudur. Siz siz olun pazara giderken ÇARŞI''dan olmayın. Beşiktaş ile alakalı cümleler kurarken elinize kolunuza hâkim olup tarafsızlığınızı korumanız dileklerimle. Beşiktaşlı Mustafa Sandal.”

Siyah beyazlı camiadan, Mehmet Büyükekşi’nin bu açıklamalarına sosyal mecralardan tepki büyüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar