Hem yemek yiyor hem de zayıflıyor: Spor, diyet yapmadan 15 kilo verdi

Hem yemek yiyor hem de zayıflıyor: Spor, diyet yapmadan 15 kilo verdi
ABD'li sosyal medya fenomeninin hızlı şekilde zayıflaması takipçilerinin dikkatini çekti. Sırrını sorduklarında ise uyguladığı yöntemi duyanlar inanamadı. İşte spor, diyet yapmadan yemek yiyerek kilo vermenin yöntemi!

Sosyal medya fenomeni genç kadın egzersiz yapmamasına rağmen 15 kilo verdi. 'Queenxxcolleen' adlı fenomenin TikTok'ta 30 binden fazla takipçisi bulunuyor. Gerçek adı Colleen olan fenomen, kilo verme stratejilerini paylaştığı bir video ile gündem oldu.

YEMEK YEME TARZINI DEĞİŞTİRMEK ANA NOKTA

Colleen, kilo verme sürecinde kalori sayma veya spor salonlarında saatler geçirme gibi geleneksel yöntemlere başvurmadığını belirtti. Paylaştığı videoda, yemek yeme tarzını değiştirmenin kilo verme üzerindeki etkilerini anlattı. Colleen'in önerilerinden biri, yemekleri romantikleştirerek aşırı yemekten kaçınmaktı.

collen.jpg

"YÜKSEK SOSYATE ÜYESİ GİBİ DAVRANIN"

"Yüksek sosyete üyesiymişsin gibi davran" diyen Colleen, yemek yerken 1800'lerden kalma bir eserdeki bir karakter gibi davranmanın, yemeklerden daha fazla keyif almayı sağladığını ifade etti. Her lokmadan sonra çatalı bırakarak, kendine "çok güzel bir lokmaydı" gibi ifadeleri söylediğini belirtti. Bu sayede yavaş yemek yiyen Colleen, aşırı ve hızlı yemek sorunlarının önüne geçti. Böylelikle kısa bir sürede diyet ve spor yapmadan 15 kilo verdi.

Colleen'in önerileri, takipçileri arasında ilgi uyandırdı ve kilo verme sürecinde alternatif yaklaşımlara olan ilgiyi artırdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar