Hayvanat bahçesinde dehşet veren anlar! Bakıcıyı timsahın ağzından aldılar

Hayvanat bahçesinde dehşet veren anlar! Bakıcıyı timsahın ağzından aldılar
ABD'de bir hayvanat bahçesinde korku dolu anlar yaşandı. Bakıcısı olduğu timsahın saldırısına uğrayan kadın, çevredeki bir vatandaş tarafından kurtarıldı. O dehşet verici anlar ise ziyaretçiler tarafından saniye saniye görüntülendi.

AYŞE ESER KUŞATA/GÜNBOYU

ABD'nin Batı Valley şehrinde bulunan bir hayvanat bahçesinde bakıcılık yapan kadın, misafirlerin gözü önünde dehşeti yaşadı. Hayvanat bahçesi ziyaretçilerine şov yapmak için timsahla yakınlaşan bakıcı, elini kaldırdığı anda ani bir saldırıya maruz kaldı.

ELİNDEN YAKALAYIP SUYA ÇEKTİ

Bakıcının bir anlık dikkatsizliği sonucu atağa geçen timsah kadının elini yakalayıp suyun içine çekti. Genç kadın havuzun içerisinde kurtulmak için çabalarken timsah kadını çevirerek altına aldı.

Şov yaptığı timsah, kadın bakıcıya dehşeti yaşattı! Elinden yakalayıp suyun içine çektiği anlar saniye saniye kaydedildi.

TİMSAHIN ÜZERİNE ÇIKTI

Misafirlerden biri olan Donnie Wiseman isimli adam genç bakıcıya yardım etmek için suya girip, timsahın üzerine çıktı. Bakıcı, Wiseman'e timsahın üzerindeyken ne yapması gerektiğini sakin bir şekilde anlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar