Hayko Cepkin'den şaşırtan itiraflar: Bazı organları kemirerek doğdum!

Hayko Cepkin'den şaşırtan itiraflar: Bazı organları kemirerek doğdum!
Şarkıcı Hayko Cepkin, Youtube'da yayınlanan Katarsis adlı programa katıldı. Cepkin programda özel hayatı ve müzik kariyerine dair bomba açıklamalar yaptı.

Hayko Cepkin, YouTube'da Psikolog Gökhan Çınar'ın kanalı Katarsis'e katıldı.İnternet haber'e göre,  YouTube'da yayınlanan 'Katarsis' programında, hayatının bilinmeyen yönlerini anlattı. 

DOĞUŞTAN 

Göz probleminin doğuştan olduğunu söyleyen Hayko Cepkin, ''Dünyaya gözümüzü tek açtık. Normalde ikisi de kısık olur. Bir tanesi kapalı, diğeri full açık çıkmışım. Zaten böyle kaldırılınca annem bir 'Tövbe estağfurullah' olmuş. Zaten hikayeye oradan başlamışım. Yani çıkar çıkmaz tövbe estağfurullah bu nasıl biri şeyini, üzerime misyon olarak almışım.''

"BAZI ORGANLARI KEMİREREK DOĞDUM"

Cepkin, ''Bir bayram zamanına denk geldiği için doğumun olması gereken saatten, gününden birkaç gün sonraya, daha durur diye bekletiliyor. Bekletildiğinden ve anne karnındaki potansiyel bittiği için bazı organları kemirerek çıkmışım. İğnelerle falan doğdum. Çıkışım da tatlıdır'' dedi.

Şarkıcı, ''O dönemlerde sabahları ranzadan babaannemin üstüne atlayarak uyanırdım. Hayal dünyam çok genişti. Üç beş tane arabam vardı, o arabalarla oynardım. Ses çıkararak oyun oynama meslekte de çok işime yaradı. Mesela şarkılarda yazacağım davulları ilk ağızla çıkarttığım sesler üzerinden düşünürüm" şeklinde küçüklüğünü anlattı.

ems24opxmaedtrw.jpg

"EVDE YEDİ KİŞİYDİK"

Annesinin ev hanımı olduğunu ve yorgun bir anne olarak değerlendirebileceğini ifade eden Cepkin, "Biz evde yedi kişiydik. Annemin devamlı bakması gereken yaşlılar, büyütmesi gereken çocukları vardı. Varlıklı bir aile değildik. Mahalle ilişkilerimiz çok iyiydi, apartmanda komşuluklarımız çok güzeldi.''

AYNAYA BAKTIĞIMDA...

 İnsanlarla göz göze gelmekten kaçındığını kaydeden Hayko Cepkin, "İlişkilerim de bu sebeple pek iyi gitmedi. İlişkilerde klasik bir erkek profili vardır ya hani, hep janti çocuklar, simetrik olarak çok düzgünlerdir onlar. Ben böyle değildim, aynaya baktığımda hep bir tarafım daha farklıydı. Çocuklukta da dalga geçilen, şakalara maruz kalan biri olunca, yıllarca kendime gereksiz bir negatiflik yükledim. Yıllar içinde duruşunuz, varlığınız, kişiliğiniz ve sebepleriniz oluşmaya başladığında insanların gözlerine daha çok bakmaya başlıyorsunuz. Bu negatiflikten kendimi böyle sıyırıp bunu pozitif anlamda anlamlandırmaya başladım" diye konuştu.

KAPISIZ YERLERDE YATTIM

Cepkin, 'İğrenç yerlerde kaldım, kapısı olmayan yerlerde yattım, bir sürü şey atlattım. Gece barlarda çalsam bile eve geldiğimde çaldığım klavyeyi üşenmeden kurup kendime ait bir şeyler üretmeye çalıştım" diye kaydetti.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar