Hatırlayanlar duygulanır! Bir neslin efsanesi Pokemon, Samsung Galaxy ile döndü

Hatırlayanlar duygulanır! Bir neslin efsanesi Pokemon, Samsung Galaxy ile döndü
Samsung, Jigglypuff, Ditto ve Snorlax gibi görünecek şekilde tasarlanmış üç yeni Galaxy Buds 2 kasasıyla, bir neslin efsanesi olan Pokémonla piyasaya girdi.

FİLİZ KIRAL/GÜNBOYU

Sevimli çantanın yanı sıra, paketlerde ilgili çıkartmalar ve 129.000 KRW (99 $) karşılığında Galaxy Buds 2 veya 199.000 KRW (152 $) karşılığında Galaxy Buds 2 Pro seçeneği bulunuyor.

Samsung, Mayıs 2022’de Galaxy Buds 2 Pro ve standart sürüm kulaklıkları için Poké Ball kılıflarını piyasaya sürerek bu tür seriyi klasik bir seçenekle başlatmıştı. Sınırlı sürüm ürün bir saat içinde tükendi, bu nedenle şirketin piyasaya Pokémon temalı birkaö seçenek daha sunması pek de şaşırtıcı değil. Samsung’un Galaxy Z Flip 3 katlanabilir akıllı telefonunun Pokémon versiyonu da benzer bir yanıt aldı ve 1.280.000 KRW (979 $) değerindeki cihaz dakikalar içinde tükendi.

Galaxy Watch 5 ve Galaxy Z Flip 4 akıllı telefon da daha önce Poké Ball kaplı bir saat kayışı ve telefon kılıfı sayesinde Pokémon muamelesi görüyordu. Jigglypuff, Ditto ve Snorlax’a gelince, bu sevimli kılıflar yalnızca Samsung’un memleketi Güney Kore’de ve muhtemelen Poké Ball sürümü gibi yakında eBay’de mevcut.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar