Hatay'da Konya Konteyner Kentin birinci etabı açıldı

Hatay'da Konya Konteyner Kentin birinci etabı açıldı
Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde depremin yaşandığı Hatay'a yapılan Konya Konteyner Kenti'n birinci etabı açıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Karatay, Meram ve Selçuklu belediyeleri, Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve Konya Ticaret Borsası tarafından Hatay''a kazandırılan Konya Konteyner Kent''in birinci etabı dün düzenlenen iftar programıyla açıldı.

İftar programı öncesinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve protokol mensupları, konteynerleri ziyaret ederek Hataylı çocuklara bayramlık hediye etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, depremin ilk gününden itibaren Konya olarak Hatay''da yaraların sarılması adına ihtiyaç olan her alanda çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek konuşmasına başladı. Büyükşehir Başkan Uğur İbrahim Altay, depremin ilk günlerinde Konya İtfaiye Teşkilatının ve belediye personelinin 168 vatandaşı enkazdan canlı olarak çıkardığını daha sonra da hızlıca içme suyu problemini çözmek için KOSKİ''nin can siperane bir çalışmayla önce kuyuları, sonra şebekedeki tamirleri düzenleyerek, Hatay''ı temiz suyla buluşturduğunu söyledi. (DHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar