Hastalıkta sağlıkta dediler hastanede evlendiler

Hastalıkta sağlıkta dediler hastanede evlendiler
İstanbul’da Ferhat Özdemir ile Eda Görmemişler nikâh tarihi aldı. Ancak Özdemir hastalandı. Nikâhı ertelemek istemeyen çift dünyaevine Çam Sakura Hastanesi’nde girdi

GÖKMEN ÖRKMEZ-GÜNBOYU

İstanbul'da muhasebecilik yapan Ferhat Özdemir (23), bir süre önce tanıştığı Eda Görmemişler ile evlenmeye karar verdi. Önce nişanlanan, ardından evlilik hazırlıklarına başlayan çift, bu sürede nikâh tarihini aldı. Bir anda rahatsızlanan Özdemir, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Burada genel cerrahi bölümünde operasyonlar geçiren Özdemir'in tedavi süreci uzarken çift, nikâh gününe kadar damadın taburcu olamayacağını öğrendi. Tarihi ertelemek istemeyen çift, hastane yönetimiyle görüşerek nikâhlarını hastanede kıydırmak istediklerini belirtti.

0x0-hastalikta-saglikta-sozu-gercek-oldu-1692219083056.jpeg

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, çiftin nikâhı için bir alan hazırlatılmasını sağladı. Özdemir bir yandan nişanlısının elini, diğer yandan tedavisinin sürmesine imkân sağlayan cihazı tutarak nikâh kılınacak yere geldi. Çift bir ömür birlikte olmaya "Evet" dedi. Özdemir, "Allah nasip ederse 1 ay sonraki düğünümüz için hazırlık yapıyoruz. 5 kez ameliyat geçirdim, güzel bir süreç oldu, iyileşiyorum" dedi. Eda Özdemir ise "Sonuçta hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu söz veriyoruz. Ben de bu durumda olsaydım o da benim gibi yapardı. Nerede olduğunun önemi yok ki, ben onunla mutluyum. 1 ay sonra düğünümüz var, artık eğlencemizi oraya saklıyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar