Hasan Süha Saral kimdir? CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hasan Süha Saral nereli ve kaç yaşında?

Hasan Süha Saral kimdir? CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hasan Süha Saral nereli ve kaç yaşında?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte il ve ilçelerde partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral oldu. Peki Hasan Süha Saral kimdir? CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hasan Süha Saral nereli ve kaç yaşında?

Hasan Süha Saral kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 yerel seçimleri için il ve ilçe adaylarını açıkladı. CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak belirlenen isim Hasan Süha Saral oldu. Peki Hasan Süha Saral kimdir? CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hasan Süha Saral nereli ve kaç yaşında?

HASAN SÜHA SARAL KİMDİR?

Hasan Süha Saral, 1964 yılında doğdu. Eğitim hayatına Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nde başlayan Saral, 1989 yılında bu alandan mezun oldu. Meslek hayatına Türkiye Elektrik Kurumu'nda Afşin Elbistan Termik Santralinde Ölçü Kontrol Mühendisi olarak adım attı. Askerlik görevini tamamladıktan sonra, Türkiye Elektrik Kurumu ve TEAŞ bünyesinde önemli görevler üstlendi. Bu süreçte, TODAİE'de Kamu Yönetimi Uzmanlık Programı (KYUP) kapsamında Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamladı.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Hasan Süha Saral, teknik bir geçmişe sahip olup enerji sektöründe önemli pozisyonlarda bulunmuştur.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar