Hasan Dalkıran kimdir? CHP Sinop Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran kaç yaşında, nereli?

Hasan Dalkıran kimdir? CHP Sinop Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran kaç yaşında, nereli?
CHP'de 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday belirleme süreci hala devam ediyor. CHP'nin Sinop Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran oldu. Peki Hasan Dalkıran kimdir? CHP Sinop Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran kaç yaşında, nereli?

Hasan Dalkıran kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin aday belirleme süreci hala devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yaptığı toplantıda Sinop Belediye Başkan adayı olarak Hasan Dalkıran'ı açıkladı. Peki Hasan Dalkıran kimdir? CHP Sinop Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran kaç yaşında, nereli?

HASAN DALKIRAN KİMDİR?

Hasan Dalkıran, SİNDEF Genel Başkanı olarak bilinmektedir. SİNDEF (Sivil İnovatif Düşünce ve Eğitim Fonu), sivil toplum alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur ve Dalkıran, bu derneğin genel başkanı olarak sivil toplumun güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Siyasi arenada da aktif olan Hasan Dalkıran, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sinop Belediye Başkan adayı olarak ön plana çıkmıştır.

Hasan Dalkıran'ın adaylık sürecinde yaptığı açıklamalarda, birikimi ve tecrübeleriyle Sinop'u daha iyi bir yere taşıma hedefini belirtmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar