Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik yayında birbirine girdi! 4 yıldır bu işi yapıyorum

Hande Sarıoğlu ile Yağmur Çevik yayında birbirine girdi! 4 yıldır bu işi yapıyorum
Söylemezsem Olmaz programında, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasındaki gerginlik bir türlü son bulmuyor. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. İşte o anlar...

Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya'nın konusuna geçilmesine Hande Sarıoğlu'nun müdahale etmesi, Yağmur Çevik'i sinirlendirdi.

Çevik, "Hande, sen ne yapmaya çalışıyorsun? Magazin programındayız, neden sürekli sorguluyorsun?" diye sorduğunda Sarıoğlu, "Sen neden böyle alındın?" diye karşılık verdi.

Çevik, "Ben ne istersem onu konuşurum. Magazin programında böyle şeyler olur, neden anlamıyorsun?" diyerek tepkisini dile getirdi.

18720368-728xauto.webp

Çevik, sinirlerini kontrol altına alamadı ve "Senin bu tavrından gerçekten sıkıldım, eğer magazini bilmiyorsan, bilmiyorum de" diye devam ettiğinde, Sarıoğlu sakin bir şekilde "Yağmur, neden bu kadar sinirlisin? Biraz sakinleş ve kahveni iç" dedi.

“4 YILDIR BU İŞİ YAPIYORUM”

ui.jpg

Çevik ise, "Ben magazin içinde magazin yapıyorum, sen bilmediğin için bu kadar karışıyorsun. Ben 4 yıldır bu işi yapıyorum, sen ise yeni başladın" şeklinde cevap verdi. Arto ise ne yapacağını bilemez bir halde, "Kızlar, biraz yavaş olun" dedi.

“OK EN BÜYÜK SENSİN”

Bu tartışma izleyiciler tarafından da eleştirilirken, Çevik'in sinirlerine hakim olamayarak, "Sen YouTube çekmiyorsun, sözlerine dikkat et" demesi üzerine Sarıoğlu ise şaşkınlıkla "Ne yapacaksın? Neden bu kadar sinirleniyorsun? En büyük sensin" diye karşılık verdi.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR

1988 yılında Düzce'nin Akçakoca ilçesinde doğan Sarıoğlu, üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde tamamladı.

Kariyerine 2008-2010 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Aşk-ı Memnu dizisinde konuk oyuncu olarak düğün organizatörü rolünde başladı. Ardından 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. 2011 yılında Pasaport adlı yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptı. Daha sonra FOX’ta yayımlanan Kaç Para Kaç programını sundu. Şubat 2016'da TV8'de yayımlanan Böyle Çok Daha Güzelsin programında Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyesi olarak görev aldı.

2017 yılında Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, Ağustos 2019'dan itibaren Habertürk TV'de Emin Çağlar ve Fatih Altaylı ile birlikte Spor Saati programını sundu. Ancak 2 Aralık 2019'da Altaylı ile yaşadığı tartışma sonrasında programın sunuculuğunu bıraktı. Habertürk TV'de spor haberlerini sunan Sarıoğlu, bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle işine son verildiğini açıkladı. 19 Şubat 2024'ten itibaren ise Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programını sunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar