Hande Fırat öve öve bitiremedi! Bugüne kadar kimsenin konuşmadığı AKP'nin İstanbul adayını açıkladı

Hande Fırat öve öve bitiremedi! Bugüne kadar kimsenin konuşmadığı AKP'nin İstanbul adayını açıkladı
31 Mart 2024 yerel seçimlerine aylar kala AKP'nin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak kimi göstereceği merak konusu oldu. Kulislerde birçok isim konuşulurken, Hande Fırat'tan bomba gibi bir iddia geldi. İşte detaylar...

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak kimi göstereceği konusunda sesler yükselmeye başladı. Birçok isim konuşulurken iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci ve sunucu Hande Fırat bomba gibi bir isimle geldi.

Bugüne kadar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Şehircilik Bakanı Murat Kurum, eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismalioğlu başta olmak üzere pek çok isim konuşuldu. Ancak Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat bugüne kadar konuşulmayan bir ismi gündeme getirdi.

651f2b864e3fe111306a4fcd.webp

ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Erzurum'a gidip, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le görüşen Hande Fırat, Sekmen'i öve öve bitiremezken bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Fırat'ın yazısına "Dadaşlar şehrinden sonra sıra İstanbul mu" başlığını koyması dikkat çekti.

541.jpg

İKİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Sekmen'in İstanbul’da Samandıra ve Kartal’daki iki dönem belediye başkanlığı tecrübesini Erzurum Belediye Başkanlığı'na yansıttığını anlatan Fırat, "Dadaş’lar şehri Erzurum son gittiğimden bu yana bambaşka bir şehir olmuş." dedi.

"ADAYLIĞI KİMSEYİ ŞAŞIRTMASIN..."

Hande Fırat ardından da "İstanbul’da iki dönem milletvekilliği tecrübesi dikkate alındığında AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları arasında adının geçmesi kimseyi şaşırtmasın!" notunu düştü.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar