Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den sevindiren haber geldi

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den sevindiren haber geldi
Ünlü oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi, uzun süren kanser mücadelesini başarıyla atlattı.

Aylin Mavi'nin kanseri yendiği anları, annesi Gamze Erçel sosyal medya üzerinden paylaştı. Gamze Erçel'in yaptığı duyuru, sevenleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Aylin Mavi'nin sağlık durumunu video ile paylaşan Gamze Erçel, "Aylin Mavi, çocukların kanseri yendiği zaman çaldığı zili çaldı…" notuyla sevindirici haberi duyurdu. Videoda Aylin'in neşeli halini gösteren Gamze Erçel, kızının sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti.

Gamze Erçel, duygusal bir mesajla yaşadıkları zorlu günleri anlatarak, "Şükürler olsun ki Mavi’nin durumu gayet iyi. O iyi olunca bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim" ifadelerini kullandı.

Hande Erçel'in oyunculuğu kadar ailesiyle olan yakın ilişkisi de sıkça konuşulan bir konu olmuştu. Fenomen abla Gamze Erçel'in mutlu haberi, sevenleri tarafından büyük bir sevgi ve destekle karşılandı. Aylin Mavi'nin bu zorlu süreci atlatarak sağlığına kavuşması, aileye ve sevenlere umut verdi.

rf.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar