Hande Erçel Atatürk'ü paylaştı! Suudi marka anlaşmayı feshetti

Hande Erçel Atatürk'ü paylaştı! Suudi marka anlaşmayı feshetti
Ünlü oyuncu Hande Erçel’in dün Suudi Arabistan’da yaşanan olaylara tepki olarak sosyal medya hesabından Atatürk fotoğrafı paylaşması üzerine reklam yüzü olduğu Arap parfümeri markası, Erçel’in anlaşmasını iptal etti.

Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, Atatürk tişörtü ve pankart taleplerine Suudi yetkililerin olumsuz yanıt vermesi üzerine ertelendi. Bu gelişmelerin ardından Hande Erçel, Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak olaya sessiz kalmadı.

REKLAM ANLAŞMASINI SONLANDIRDI

Sosyal medya üzerinden yaşanan olaylara tepki gösteren ünlüler arasında yer alan Hande Erçel, Atatürk'ün fotoğrafını paylaşarak olaya tepki gösterdi. Ancak, Suudi markası Laverne, Erçel'in bu paylaşımına tepki vererek, oyuncu ile olan reklam anlaşmasını sonlandırdı.

tt.jpg

İKİ BÜYÜK TAKIM DURUMA TEPKİ GÖSTEREREK SAHAYA ÇIKMADI

Suudi yetkililerin Atatürk tişörtü ve pankart taleplerine olumsuz yanıt vermesi sonucunda Süper Kupa maçının ertelendiği açıklandı. İki takım da bu duruma tepki göstererek sahaya çıkmadı.

Hande Erçel'in sosyal medya hesabından yaptığı Atatürk paylaşımı, Suudi markası Laverne tarafından rahatsızlık yaratmış olacak ki marka, oyuncu ile olan reklam anlaşmasını feshetti. Konuyla ilgili olarak Henüz Hande Erçel'den bir açıklama gelmedi. Ancak, sosyal medyada Laverne markasına yönelik tepkiler giderek artıyor.

yu.jpg

Süper Kupa maçının ertelenmesi ve Hande Erçel'in reklam anlaşmasının sona erdirilmesi, Türkiye'de büyük bir kamuoyu gündemine dönüşmüş durumda. Olayın gelişmeleri merakla beklenirken, futbol camiası ve ünlüler arasındaki tepkiler de artarak devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar