Hamit Öncü kimdir? AKP Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü aslen nereli, kaç yaşında?

Hamit Öncü kimdir? AKP Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü aslen nereli, kaç yaşında?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte AKP belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. İstanbul'un Esenyurt ilçesi Belediye Başkan adayı Hamit Öncü oldu. Peki Hamit Öncü kimdir? AKP Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü aslen nereli, kaç yaşında?

31 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de yerel seçimler yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) İstanbul'un ilçelerinde aday gösterilecek belediye başkanlarının adlarını açıkladı. AKP Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü oldu. Peki Hamit Öncü kimdir? AKP Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü aslen nereli, kaç yaşında?

HAMİT ÖNCÜ KİMDİR?

Hamit Öncü, 1979-2004 yılları arasında öğretmenlik ve idarecilik gibi eğitim alanındaki görevlerde bulunmuştur. Siyaset sahnesine 1994 yılında Refah Partisi'nin Kıraç Belediye Başkan adayı olarak adım atan Öncü, bu dönemde yerel yönetim alanındaki ilk deneyimini kazanmıştır. 2004-2009 yılları arasında Kıraç Belediye Başkanı olarak görev yapan Hamit Öncü, liderlik yetenekleriyle dikkat çekmiştir. 2015 yılında ise Hamir Öncü AKP'nin 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Sekreterya ve Bilgi İşlem Sorumlusu görevine getirilmiştir.

AK Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Hamit Öncü, geçmişteki öğretmenlik ve belediye başkanlığı deneyimleriyle bilinirken, 2015'te AKP'deki göreviyle partinin seçim koordinasyon süreçlerinde sorumluluk üstlenmiştir. 2024 yerel seçimlerinde Esenyurt ilçesindeki adaylık süreciyle ilgili detaylar merakla beklenmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar