Hamid Yüzügüllü kimdir? AKP Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü kaç yaşında, nereli?

Hamid Yüzügüllü kimdir? AKP Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü kaç yaşında, nereli?
Yerel seçim yarışı başladı. Partiler belediye başkan adaylarını tek tek açıklıyor. AKP Eskişehir Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü oldu. Peki Hamid Yüzügüllü kimdir? AKP Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü kaç yaşında, nereli?

Hamid Yüzügüllü kimdir?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Eskişehir'in Tepebaşı ilçesi belediye başkan adayı olarak belirlenen Hamid Yüzügüllü insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Hamid Yüzügüllü'nün hayatını araştırıyor. Peki Hamid Yüzügüllü kimdir? AKP Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkan adayı Hamid Yüzügüllü kaç yaşında, nereli?

HAMİD YÜZÜGÜLLÜ KİMDİR?

Hamid Yüzügüllü, 21 Mart 1973 tarihinde Sivrihisar’ın Demirci Mahallesi’nde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sivrihisar’da tamamlayan Yüzügüllü, 1993 yılında ağabeyi ile ticaret hayatına atıldı.

Kuyumculuk, akaryakıt, inşaat, otomotiv, lojistik, işletme, gıda, piliç üretimi ve tarım gibi geniş bir yelpazede hizmet sunan Yüzügüllü Şirketler Grubu'nun başında bulunan Hamid Yüzügüllü, şirketin birçok alanda etkili olmasını sağladı.

Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar’daki okul aile birlikleri, Sivrihisar Spor Kulübü yönetimi, Eskişehir Ticaret Odası 17. Meslek Komitesi Başkan Yardımcılığı, Eskişehir Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2009 yılından 2014 yılına kadar Sivrihisar Belediyesi meclis üyeliği gibi görevlerini yaptı.

2014 yerel seçimlerinde Sivrihisar Belediye Başkanı olarak seçilen Yüzügüllü, genç, dinamik, azimli ve çalışkan kişiliğiyle tanındı. Belediyecilikteki başarıları ve vizyonu ile adından söz ettiren Yüzügüllü, 2019 yerel seçimlerinde ikinci kez Sivrihisar Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar