Hamas tarafından öldürüldü denilen Alman kızın annesi konuştu: Kızım hayatta, her dakika çok önemli

Hamas tarafından öldürüldü denilen Alman kızın annesi konuştu: Kızım hayatta, her dakika çok önemli
Hamas militanları tarafından bir müzik festivaline düzenlediği saldırıda öldürdüğü öne sürülen Shani Louk'un annesi, kızının hayatta olduğunu ve Gazze'de bir hastanede tedavi altına alındığını açıkladı.

Hamas'ın silahlı kanadı İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" operasyonu başlatmasının ardından, İsrail'den savaş alarmı gelmişti. Çatışmaların devam ettiği bölgelerde binlerce can kaybı yaşandı.

Hamas'ın geçtiğimiz cumartesi günü başlattığı saldırıların hedefinde bir müzik festivali de vardı.

Festivalde düzenlediği saldırıyla öldürdüğü iddia edilen 22 yaşındaki İsrailli Almanya vatandaşı Shani Louk'un annesi Ricarda, konuya ilişkin açıklama yaparak, kızının hâlâ hayatta olduğunu ve Gazze'de ağır yaralı olarak bir hastanede tedavi altında olduğunu söyledi.

s-b3674463d1474e5fc43455df731277e86910ece7.webp

Ricarda, daha önce yaptığı açıklamada, bir kadının Hamas tarafından kaçırılıp, cesedinin gezdirildiğine dair görüntülerdeki kişinin Louk olduğunu saçlarından ve vücudundaki dövmelerinden tespit ettiklerini ve kendisinin hayatını kaybettiğinden endişelendiklerini ifade etmişti.

897465120.jpg

İsviçreli haber sitesi Blick'in haberine göre, Louk'un ailesinin, bugün açıklama yaparak, kadının başından ağır yaralanmış bir şekilde Gazze'de bir hastanede tedavi gördüğünü belirtti.

hamas-tarafindan-oldurulen-shani-louk-un-annesi-kizimin-cesedini-bana-verin-3144.jpg

Filistinli kaynaklardan bilgi aldığını söyleyen anne Ricardo, "Artık Shani'nin hayatta olduğuna dair bilgiye sahibiz" dedi.

Louk'un ağır yaralı olduğunu da sözlerine ekleyen anne, Alman hükümetinden yardım ve hızlı hareket etmesini talep ederek 'Her dakika önemli' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar