Şarkıcı Haluk Levent'ten ‘adaylık’ iddialarına yanıt!

Şarkıcı Haluk Levent'ten ‘adaylık’ iddialarına yanıt!
Yaptığı sosyal yardımlarla sıklıkla gündeme gelen şarkıcı Haluk Levent, hakkında çıkan adaylık iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile ihtiyaç sahiplerinin ellerini tutan Haluk Levent, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Geçen günlerde YouTube yayıncısı Adem Metan, "Net kulis bilgisi" diyerek, en güçlü iki partinin bir sanatçıyla seçim süreci ile ilgili görüşmek istediklerini söyledi. Gazeteci Candaş Tolga Işık da, "Evet ama milletvekili olsun diye, Cumhurbaşkanı olsun diye değil. Bu şekilde birçok isim var bu arada, normal..." yorumunda bulundu.

 

Siyasi parti yetkilileriyle görüştüğünü ve bir teklif aldığını söyleyen Levent, bunun milletvekilliği teklifi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Hakkımda ''aday olacak'' gibi haberler çıkmaya başladı. UYUŞMAYALIM projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. ''Birlikte çalışalım'' gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar