Haluk Levent: O caniler tutuklandı

Haluk Levent: O caniler tutuklandı
Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından, Konya'da sahipsiz hayvan bakımevindeki köpeklerin vahşice katledilmesine tepki gösterdi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada canilere ilişkin, "Bulundular ve tutuklandılar" diyen Haluk Levent, "İçimi acıtan sadece öldürülen köpekler değil. Sıranın kendilerine de geleceğini bekleyen köpeklerin endişeli bekleyişi" tepkisinde bulundu.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal hesabından yaptığı paylaşımda, Konya Hayvan Barınağı''nda bir görevlinin kürekle köpeği katlettiği görüntüler kısa sürede sosyal medyada büyük tepki topladı. Bu duruma sessiz kalmayan Haluk Levent, "Bulundular ve tutuklandılar. Ama bu görüntüde içimi acıtan sadece öldürülen köpek değil. Onu seyreden ve sıranın onlara geleceğini düşünen arkadaşlarının endişeli bekleyişi :(" notunu paylaştı. 

KÜREKLE VURA VURA ACIMASIZCA KATLETTİ

Haluk Levent''in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde barınak görevlilerinin bir köpeği, başına kürekle vura vura katlettiği görüldü!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent paylaşımında, "Bulundular ve tutuklandılar. Ama bu görüntüde içimi acıtan sadece öldürülen köpek değil. Onu seyreden ve sıranın onlara geleceğini düşünen arkadaşlarının endişeli bekleyişi :(" ifadelerine yer verdi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ''NDEN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, "Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır” dedi. 

Haluk Levent''in sosyal medyadan yaptığı o paylaşım:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar