Haluk Levent müjdeyi verdi

Haluk Levent müjdeyi verdi
Haluk Levent Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası kurucusu olduğu AHBAP derneğinin gelirinin tümünü bölgeye yardım yapacağını duyurmuştu. Levent, yardımlar için bakanlarla bir araya geldi.

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından yardım için harekete geçen Haluk Levent, derneğin 384 bin lirası olduğunu ve tüm para ile kışlık çadır yaptırıp, Elazığ AFAD’a teslim edileceğini duyurdu.

LEVENT, BAKANLARLA BİR ARAYA GELDİ

Levent, depremzedelere yapılacak yardım için bakanlarla bir araya geldi. Bağışın, takipçilerinin desteğiyle birlikte 1 buçuk milyon olduğunu belirten Levent, “1 milyon TL’sini konteyner alımı için Valilik’le, 500 bin TL’sini ise (9 evin yeniden yapımı için) Arıcak Kaymakamlığı ile anlaştık. Ödeme gitti” dedi.

Sosyal medya hesabından takipçilerini sürekli bilgilendireceğini söyleyen Levent, “384 bin TL idi. Sayenizde 1.5 milyon TL oldu. Elazığ’da sayın bakanlarımız ve sayın Valimiz ile görüştüm. 1 milyon TL’sini konteyner alımı için Valilik’le ,500 bin TL’sini ise (9 evin yeniden yapımı için) Arıcak Kaymakamlığı ile anlaştık. Ödeme gitti. Bilginize. Ve Para bitti. Ve yakın zamanda Elazığ’da Konteyner’lerin tesliminde bulunacağız.. Ayrıca Aracık ilçesine gidip 9 evin yapımında biz Ahbap’lar gönüllü çalışacağız… Sizleri devamlı bilgilendireceğiz canlarım” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar