Haluk Levent kimlere sinirlendi: Reklam yapıyor bu ne ya

Haluk Levent kimlere sinirlendi: Reklam yapıyor bu ne ya
İzmir depreminde 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda Gezgin üzerinden reklam yapıldığı söyleyerek isyan eden Haluk Levent, "Herkes elinde köfte hastaneye koşuyor, reklam yapıyor bu ne ya! Binlerce çocuk var köfteye, eve ihtiyacı olan" ifadesini kullandı.

Haluk Levent, İzmir depreminde 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda Gezgin üzerinden reklam yapıldığı söyleyerek isyan etti.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Levent, "Herkes elinde köfte hastaneye koşuyor, reklam yapıyor bu ne ya! Binlerce çocuk var köfteye, eve ihtiyacı olan" ifadesini kullandı.

"YAĞMUR YAĞSA ÇADIRDAKİLER NE YACAPACAK?"

Haluk Levent'in Alev Gürsoy Cimin'in "30 Ekim’de gerçekleşen İzmir depremi için de hemen yardıma koştunuz. Orada gerçek yardımsever insanlar dışında işin şov kısmında olanlar var gibi... Onlar için neler söylersiniz" sorusuna şu yanıtı verdi: 

Kimseyi yargılayamam ama 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda, köfte ve ayran istemişti. Ayda’ya köfte gönderen markalar “Kızımız Ayda’ya köfte bizden ama bin ailenin bir aylık köftesini de veriyoruz” diyebilirlerdi. Bence marka sahiplerinin bilgisi dışında bunu onların ajansları yayıyor. Güçleri var, paraları var. Yapsınlar yani! Ya da o an popüler olan bir çocuğun değil 100 çocuğun eğitim masrafını üstlensinler ki insanlara samimi gelsin. Herkes elinde köfte hastaneye koşuyor, reklam yapıyor bu ne ya! Binlerce çocuk var köfteye, eve ihtiyacı olan. Mesela yarın yağmur yağsa çadırdakiler ne yapacak? Depremzedeleri önce evlere yerleştirmeliyiz. Büyük şirketler böyle zamanlarda neredeler? Biz Ahbap ailesi olarak 30 ailenin 5 aylık ev kirasını üstlendik ama gücümüz belli. Herkesin bu kira yardımına girişmesi lazım.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar