Haluk Bilginer'den 'Cübbeli' taklidi: Öp beni, yala beni, yut beni...

Haluk Bilginer'den 'Cübbeli' taklidi: Öp beni, yala beni, yut beni...
Sanatçı Haluk Bilginer, Oyun Atölyesi ekibi ile birlikte kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bir konuşmasından uyarlanan ve gündem olan remixini seslendirdi. 

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi, Cübbeli Ahmet’in bir konuşmasında şarkıları eleştirirken kullandığı ifadelere yeni bir yorum getirdi.

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi, yayınladıkları videoda ‘Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün geçen senelerde yaptığı bir konuşmada kullandığı “Öp beni, yala beni, şap beni, şup beni...” ifadelerini şarkıya çevirdi.

Cübbeli Ahmet Hoca diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün bir konuşmasında söylediği, “Şarkıcı çıkıyor, ‘1.400 tane eserim var’ diyor. Çalakalem yazmış bir şeyler, manyak manyak manyak şeyler. Ne kadar salak manyak aptal varsa müşteriler. Milyonlar satıyormuş. Mevzu ne? Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözlerden uyarlanan remix video sosyal medyada viral olmuştu.

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi, bu sözlerden yola çıkarak konuşmayı tiye alan bir video klip hazırladı. Klip kısa sürede sosyal medyada binlerce paylaşım aldı.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar