Rusya'nın Karl Liebknecht köyünde atla soygun girişimi!

Rusya'nın Karl Liebknecht köyünde atla soygun girişimi!
Rusya'nın Karl Liebknecht köyündeki bir markete at sırtında gelip, kılıçla soygun yapma girişiminde bulunan adam korku dolu anlara neden oldu. Adam ise "At ekmek istedi, ben de ona tüm ürün yelpazesinden bir ürün seçme hakkı vermeye karar verdim" sözleriyle şaşırttı.

Rusya'nın Karl Liebknecht köyünde akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. Elinde kılıç, at sırtında market basmaya gelen ismi açıklanmayan Rus, market çalışanlarına korku dolu anlar yaşattı. Aç atı için marketten bedava bir şeyler almaya geldiğini öne süren 43 yaşındaki adam, atın içeri girmemesiyle eylemini gerçekleştiremedi.

ADAM SUÇLAMAYI REDDEDEREK...

Marketin müdürü, olayı saat 20.00 sıralarında Rusya İçişleri Bakanlığı Kurchatovsky bölge departmanına bildirdi. Polis memurları olay yerine vardıklarında, adamı bariz alkol zehirlenmesi belirtileriyle mağazanın yanında buldu, ancak Rus adam suçlamayı reddederek tıbbi muayeneden geçmek istemedi. Polise saldıran adam karakola götürülürken, atı olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu.

"AT EKMEK İSTEDİ BEN DE SEÇENEK SUNDUM"

Adam yetkililere verdiği ifade de ise yine şaşkına çeviren sözler söyledi. Söz konusu Rus, "At ekmek istedi, ben de ona tüm ürün yelpazesinden bir ürün seçme hakkı vermeye karar verdim'' dedi.

Sebep memurlara ikna edici görünmedi ve polis memurlarının yasal talebine uymadığı için Rusya Federasyonu İdari Suçlar Kanunu'na göre protokol hazırlandı. Adam şu anda tutuklu ve mahkeme kararını bekliyor. Kılıcının da gerçek mi yoksa oyuncak mı olduğunu belirlemek için incelemeye gönderildiği belirtildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar